Evalueren en vooruitkijken met Job van der Weijden

2016 was wederom om een mooi jaar voor Validata Group.

Met een omzet groei van 20%, 500+ klanten en meer dan 20.000 screeningen, hebben wij vooral als organisatie stappen gezet. We hebben een basis neergezet, waar wij en onze klanten in de toekomst veel plezier van gaan beleven. Dit zit hem vooral in de juiste mensen op de juiste plaats, een nieuw pand en een cultuur waarbinnen iedereen zoveel mogelijk in zijn/haar kracht zit.

Dit zagen we meteen al terug in een sterk eerste kwartaal met nieuwe klanten als Aegon, Radboud UMC, Delta Lloyd, Manpower en ENI. Wij zien vooral in de zorg een grote stijging naar de vraag van screenen bij de bron, op 23 mei organiseren wij hier een event over in Den Haag. Daarnaast merken wij dat ook in de vastgoed sector het onderwerp screenen van vooral huurders de gemoederen bezig houdt. Ik verwacht dat ons label Wonen-OK hierin maximaal kan/zal ontzorgen. Dit zien we nu al bij klanten als NVM, Pararius en een paar woning coöperaties.


Ambities 2017: 30% groei in omzet en meer juiste mensen op de juiste plaats om de “dubbel digid”  groei naar de toekomst goed te borgen. Vooral op commercie zullen wij hard groeien komend jaar met 3-5 FTE naar totaal 13-15 FTE. Daarnaast zullen we de eerste stappen nemen om ons service center vanuit Zeist naar het hoofdkantoor in Amsterdam te halen, wat voor Q1 2018 op de agenda staat.


Tot slot, als marktleider zullen wij komend jaar ook onze marketingactiviteiten verder uitbreiden door kennis te delen (events, white papers etc.), social media beter in te zetten en onze websites blijven finetunen. Dit zal onze Sales helpen gerichter onze klanten en prospects beter te servicen.

Met vriendelijke groet, 
Job van der WeijdenBron/auteur: Job van der Weijden
Publicatiedatum:1 mei 2017


Terug naar overzicht
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord