De Validata Group is dynamisch en groeit continu: Idris Rabbani

Leeftijd: 28 jaar
In dienst sinds: 6 maart 2017
Functie: Business Engineer
 
Hoe ben je bij Validata Group terechtgekomen?
Ik heb altijd interesse gehad in de IT. Voor ik aan mijn studie begon, twijfelde ik tussen Biomedische Wetenschappen en IT. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de bachelor Biomedische Wetenschappen en vervolgens voor de master Biomoleculaire Wetenschappen aan de Vrije Universiteit. Nu, jaren later, ben ik toch in de IT terecht gekomen. Mijn zoektocht naar een promotieplek duurde langer dan gepland en toen besloot ik een kans te wagen in de IT. Ik heb mijn netwerk ingeschakeld en ben op die manier met Validata Group in contact gekomen. De eerste indruk was ontzettend positief en de open cultuur sprak mij onmiddellijk aan.
 
Op welke manier vul jij je rol in? 
IT sluit niet direct aan bij mijn academische achtergrond. Er zijn nu dan ook bepaalde zaken die ik zal moeten leren. De eerste weken heb ik trainingen gevolgd en heb ik ontzettend veel geleerd van mijn collega business engineer. Ik vind het ook geen enkel probleem om bij te leren en net dat beetje extra te doen, als dit betekent dat ik iets kan doen waar ik plezier in heb. Gelukkig is mijn studie is niet voor niets geweest. Het heeft mij voorbereid op deze functie en is absoluut waardevol geweest voor mijn ontwikkeling. Ik heb vaardigheden opgedaan die nu erg goed van pas komen. Inmiddels begin ik de dag met het testen van de applicatie op bugs en eventuele veranderingen. Op basis van feedback van gebruikers, klanten en collega’s, bekijken we wat er aangepast of opgelost moet worden. Op dit moment kijken mijn collega’s nog mee, maar het is uiteindelijk de bedoeling dat ik deze werkzaamheden compleet overneem.
 
Welke kansen zie je voor jezelf?
Momenteel vind ik het belangrijk om te groeien op het gebied van app ontwikkeling. Ik wil mij zodanig ontwikkelen dat ik op een bepaald moment in staat zal zijn om zelf een app te creëren. Gelukkig krijg ik daar alle kansen toe vanuit Validata Group. De komende jaren wil ik het systeem in elk geval nóg gebruiksvriendelijker maken. Verdere ontwikkelingen zijn natuurlijk onderhevig aan tijd en technologie. Elk jaar zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie en IT. Op basis van deze vooruitgang kunnen er nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en zal de app steeds meer mogelijkheden bieden. De ideeën zijn op dit moment nog vrij abstract, maar ik ben er zeker van dat de app zich continue zal ontwikkelen. 
 Bron/auteur: Validata Group
Publicatiedatum:28 april 2017


Terug naar overzicht
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord