Events

De Validata Group organiseert jaarlijks eigen evenementen en is aanwezig bij verschillende externe evenementen.
Hieronder een overzicht.


7 juni 2018

Recruitment Demo-Day 2018


Op donderdag 7 juni is de Recruitment tech Demo_Day 2018. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen.

Ons team is bij de stand aanwezig, waar u middels een demo alle mogelijkheden kunt bewonderen van onze (online) software-oplossing en bijbehorende dienstverlening met betrekking tot het goed inrichten en borgen van employment screeningsprocessen.

Lees hier meer


22 november 2018

Recruitment Tech Event

Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig bij het Recruitment Tech event. Hét toonaangevende event over de recruitment technologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event.

Lees hier meer


Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord