Events

De Validata Group organiseert jaarlijks eigen evenementen en is aanwezig bij verschillende externe evenementen.
Hieronder een overzicht.


15 Mei 2018

Compliance & Risk Congres 2018

Op 15 mei 2018 is Validata Group samen met Verinq aanwezig bij het Compliance & Risk Congres 2018 in Utrecht. Onze CEO zal hier om 13.45u uitwijden over de invloed van de AVG op het screenen van personeel. Fred Teeven van Verinq zal inhoudelijk ingaan op Big Data en Information Security, tijdens de plenaire sessie om 16:00. Daarnaast beantwoorden onze consultants bij de stand graag al uw vragen over uw screeningsvraagstukken. Ook kunt u hier terecht voor een demo van onze software.

Lees hier meer


7 juni 2018

Recruitment Demo-Day 2018


Op donderdag 7 juni is de Recruitment tech Demo_Day 2018. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen.

Bart Bijkerk, CCO/CTO van Validata Group, laat je met behulp van een compacte demo zien welke mogelijkheden er zijn middels (online) software oplossingen en bijbehorende dienstverlening als het gaat om het goed inrichten en borgen van Employment screening processen.

Lees hier meer


22 november 2018

Recruitment Tech Event

Wij zijn ook dit jaar weer aanwezig bij het Recruitment Tech event. Hét toonaangevende event over de recruitment technologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event.

Lees hier meer


Uw aanvraag is verstuurd.
De Validata Group B.V. (met de labels CV-OK, Vrijwilliger-OK en Wonen-OK) maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik en de behoefte van de bezoeker. Dit doen we om deze website te kunnen blijven verbeteren voor de gebruikers. ×